fbpx

O sajtu

Sajt https://odmorzadusu.com je brend Agencije Pro bono. Kroz njega promovišemo sve ono što radimo na jedan vrlo inovativan način.

O autoru sajta posebno čitajte OVDE.

Tek kada spojite idealno okruženje, zdravu ishranu i posao koji volite imaćete potpun odmor za dušu.

Pro Bono je stari latinski izraz koji u prevodu znači „za opšte dobro“ i koristi se da označi da se neka pravna ili druga usluga obavlja bez naknade, zarad javnog interesa. To, naravno, ne znači da su i naše usluge besplatne, već ističe društveno odgovorni karakter naše firme: deo godišnjeg profita izdvajamo da pomognemo neprofitne organizacije i dobrotvorne aktivnosti, a pojedine usluge za početnike u poslovanju vršimo besplatno kako bi pomogli dalji razvoj.

Naša filozofija je da je društvo bolje ako je pojedinac u njemu srećan, zadovoljan i radi ono što voli pa time i stvara bolje okruženje za sebe. Otud smatramo da profit naše firme nije samo naša lična korist već i korist društva.

…o povoljnijim cenama i hrane i smeštaja u ruralnim područjima ne treba ni da govorimo!

Takođe cilj sajta je i da promoviše lokalne autentične prirodne resurse koje vidimo kao ključ ekonomskog razvoja.

Smeštaj u prirodi u ruralnim područjima može biti odlično mesto za vaš kraći odmor, organizaciju nekog poslovnog skupa, raj za cikloturiste ili digitalne nomade i dobro mesto za druženje u domaćinskoj atmosferi.

Autentični lokalni proizvodi i zdrava domaća hrana su  sve traženiji, a u današnjem vremenu čoveku i sve potrebniji. A o povoljnijim cenama i hrane i smeštaja u ruralnim područjima ne treba ni da govorimo!

Treća stvar potreba za potpun odmor za dušu jeste rešavanje stresa na poslu. Ovo se dešava jer veliki broj ljudi nije ispunjen poslom koji radi. Mi vam pomažemo kroz edukaciju i savetovanje da budete motivisaniji za posao koji radite ili da budete motivisani i spremni da pokrenete potpuno novi.

Tek kada spojite idealno okruženje, zdravu ishranu i posao koji volite imaćete potpun odmor za dušu. Mi smo tu da to iskreiramo zajedno sa vama.

 

Translate »