fbpx

Smeštaj

Potrebno je samo da popunite ovaj kratak obrazac kako bismo mi znali šta vama treba, a vi koliko vas to otprilike može koštati.

Želiš da provedeš vikend sa porodicom u prirodi, odeš na izlet sa društvom ili partnerom/partnerkom?

Želiš da radiš svoj projekat sam u prirodi ili organizuješ seminar/teambuilding za svoju organizaciju?

Potrebno je samo da popunite ovaj kratak obrazac kako bismo mi znali šta vama treba, a vi koliko vas to otprilike može koštati. Procenjeni iznos će vam se pojaviti na ekranu. Krajnja cena može biti nešto manja ili veća nego što je algoritam izračunao, što zavisi od mnogih detalja koje možemo kasnije dogovoriti.

Mi kreiramo zajedno sa vama idealnu ponudu za odmor, posao i druženje prema vašim potrebama i budžetu.

Nakon toga možete ostaviti kontakt podatke a mi ćemo vas kontaktirati kako bismo napravili detaljnu ponudu sa tačnim iznosom.

Mi kreiramo zajedno sa vama idealnu ponudu za odmor, posao i druženje prema vašim potrebama i budžetu.

Ponuda se odnosi na smeštaj u Gornjem podunavlju (okolina Apatina i Sombora). Za ostale lokacije nas kontaktirajte na office@odmorzadusu.com

REPREZENTATIVNI PRIMERI:

Naše ponude su drugačije jer mogu da uključe različtite dodatne usluge po vašem izboru: možemo vam skuvati čuveni apatinski riblji paprikaš ili dostaviti neku lokalnu hranu, odvesti do nekih zabačenih lepota prirode, organizovati prevoz brodićem, praviti vam društvo, poslovno i lično vas savetovati, angažovati ljude koji će raditi zajedno sa vama.

Zašto umesto skupog ručka u restoranu ne biste pojeli dobru i jeftinu domaću hranu? Zašto plaćati skup smeštaj u velikim gradovima za vaše seminare? Kako da organizujete smeštaj i hranu u nekoj čardi ili privatnom smeštaju koji ne mogu da vam izdaju račun?

Pogledajte neke reprezentativne primere:

Translate »