fbpx

Budite gosti u našoj kućici na vodi

Ukoliko želite da budete naši gosti na našem splavu, rado ćemo vas ugostiti.

Možemo da se družimo, razmenjujemo ideje, pravimo poslovne saradnje, kuvamo. Sve je stvar dogovora. Takođe, možete da budete sami i da odmarate.

Splav se nalazi na rukavcu Dunava u Apatinu, na severezapadu Srbije, na prirodnoj granici sa Hrvatskom i u blizini granice sa Mađarskom.

U pitanju je naš mali privatni splav na kom provodimo dosta vremena i koji ponekad ustupamo drugim ljudima koji žele da dođu u naš grad zbog posla ili odmora. Ovo je idealno mesto za cikloturiste, digitalne nomade, avanturiste, ali i za ljude koji su prezaposleni i treba im bekstvo od svakodnevnice. Rado upotpunjujemo ponudu prema vašim željama.

Splav Tusta

Jelena i Feđa iz Beograda kod nas u gostima

Možete detaljnije pogledati kako izgleda, šta sve ima i bukirati ga preko Airbnb-a na ovoj ovom LINKU. Tokom zimskih dana nije dostupan (barem za sad).

Za pravna lica može i plaćanje preko računa.

Dodatne pogodnosti pravimo ukoliko koristite naše usluge edukacije i konsaltinga baš na našem splavu ili na nekom drugom mestu ukoliko mi pružamo usluge smeštaja. Kontaktirajte za dodatne informacije na office@odmorzadusu.com

Translate »